2018 NP SPEEDSTER

Meer afbeeldingen

2018 NP SPEEDSTER

With an outline coming straight from the RS:RACING development program, the SPEEDSTER is an explosive performance Freeride Sport sail. More user friendly than a cam sail (easier to rig, uphaul or jibe), the Speedster is more balanced and offers greater performance and wind range than a classic freeride sail. The tubular battens allow the center of efforts to remains in place while the pro le delivers an exhilarating combination of performance, speed and acceleration. Slalom without Cambers.
In voorraad
€ 799,00

* Verplichte velden

€ 799,00

Uitgebreide Beschrijving

Test / Review Neil Pryde Speedster 6.2 2018

Bron Surf mrt 2018

Op het land:
De Hellcat opvolger komt met zeven latten en een profielverloop welke doet denken aan de freeraceklasse. Veel Loose Leech en weinig outhaulspanning is het recept voor een zeer uitgebalanceerde trim. Zonder winddruk zijn de latten grotendeels vlak.

Op het water:
De Speedster biedt een goed compromis van een licht vaargevoel en veel performance. In dit opzicht plaatst het zich ergens tussen de extreem stabiele Gun zeilen en de beweeglijke Severene NCX. Het biedt de achterste hand de mogelijkheid om gecontroleerd gas te geven, maar kan ook gemakkelijk dicht getrokken worden voor snelle race jibes. Door het volledige windbereik heen toont het een zachte druk op de zeilhand, welke overigens bij toenemende wind nauwelijks toeneemt. Een goede combinatie van een merkbare "gashendel" en controle in het bovenste windbereik. Over de outhaultrim (van 0 spanning tot licht aangetrokken)kan gezegd worden dat deze in het volledige windbereik zeer goed de performance laat instellen. Maar ook zonder om te trimmen blijft de windrange groot, dit met maar klein verklies aan het andere einde van de windrange.

Surf conclusie: In een zeer breed windbereik in te zetten, zeer snel zeil met bijzonder sportieve freeride-freerace feeling. Top voor fervente racers!

Getest op RDM

Bezorgen

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bestellingen worden doorgaans de volgende dag geleverd. Als het product niet op voorraad is duurt het doorgaans 5 werkdagen. Er wordt enkel verstuurd op maandag t/m vrijdag.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het product en de prijs. Basisprijs is €6.95 voor een verzending met track & trace. Is het een product langer dan 1m dan is er sprake van afwijkende verzendkosten. Boven €75 worden geen verzendkosten in rekening gebracht tenzij anders vermeld bij het product. Dit geldt doorgaans voor de soms extreme aanbiedingen en gebruikte zeilen of boards.

Hoe voorkomen jullie beschadiging tijdens de verzending?

Door alle producten met veel zorg te verpakken proberen Vinnetjes.nl en haar leveranciers ten alle tijden te zorgen dat uw product onbeschadigd aankomt. Mocht dit onverhoopt toch misgaan en komt het product beschadigd aan, accepteer het dan niet of vermeld dit duidelijk op de pakbon als u tekent voor ontvangst. Maak hier svp ook een foto van. Graag ontvangen wij een melding met de foto mocht dit het geval zijn.

Het product wat ik zoek staat er niet bij wat nu?

Wij proberen een zo volledig mogelijk assortiment aan te bieden. Dit is echter wel een continu proces. Stuurt u ons svp op info@vinnetjes.nl (of gebruik het contact formulier) een bericht met daarin het product wat u zoekt dan zullen wij zien of we u alsnog kunnen helpen.

Ik heb advies nodig, ik wil een persoonlijk aanbod of ik wil inruilen.

Stuurt u ons svp op info@vinnetjes.nl (of gebruik het contact formulier) een bericht met daarin uw vraag dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

Betalen

Hoe kan ik betalen?

Vinnetjes.nl werkt samen met Stichting Sisow en kan zodoende diverse betaalwijzen faciliteren. Wij proberen zo veel mogelijk betaalwijzen te ondersteunen Wij ondersteunen geen creditcard en paypal. De reden hiervoor is dat betalingen via creditcard terug te trekken zijn. Wij kunnen het ons voorstellen dat u als klant dat mogelijk als voordeel ziet. Voor ons is het jammer genoeg inmiddels een bewezen risicovol betaalmiddel waarbij wij als shop een groot risico lopen de betaling niet te mogen/kunnen behouden. Als er geleverd is is dat een probleem kunt u zich voorstellen. We hebben inmiddels ook een aantal mogelijkheden voor Belgische klanten en ook een aantal betaawijzen die europbreed bruikbaar zijn. 

Retourneren

Mijn bestelling klopt niet. En nu?

Neem alstublieft zsm contact op met info@vinnetjes.nl of stuur een bericht via het contactformulier

Hoe kan ik (een deel van) mijn bestelling retourneren?

Neem alstublieft zo snel mogelijk contact op met info@vinnetjes.nl of stuur een bericht via het contactformulier

  • Info@vinnetjes.nl