2019 Cab HI:Rise Lift

Meer afbeeldingen

2019 Cab HI:Rise Lift

2019 Cab HI:Rise Lift

HI:RISE LIFT

ALL AROUND FREERIDE / FOIL

Sizes: 40 / 60 / 85 CM MAST

The HI:RISE LIFT is designed for riders looking for a diverse wing set, which can take you from your first steps to next level freeride and waves.

The Hi-Rise Lift is a lower aspect, high lifting wing which is perfect for many things. For starters, it is a great way to introduce yourself to hydrofoiling with its easy and stable lifting platform. With its ability to lift at low speeds, the Hi-Rise Lift is also the choice of riders looking to foil board in the surf. Compatible Boards: X:Breed Foil and Double Agent.

DESIGN PROFILE
Low aspect ratio, Low planing profile section, Moderately swept outline, Progressive anhedral.

MAST FEATURES

  • NEW Versatile top socket with indicator for use on both tracks and 4-point connection
  • NEW 20% lighter 650mm extended Fuselage with improved stabilty and hydrodynamics
  • Titanium coated hardware and grease included
  • Aircraft grade extruded, anodized 6061-T6 aluminium mast and fuselage
  • Water tight extrusion for improved floatation and minimal weight
Niet in voorraad
€ 769,00

Uitgebreide Beschrijving

2019 Cab HI:Rise Lift

Bezorgen

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bestellingen worden doorgaans de volgende dag geleverd. Als het product niet op voorraad is duurt het doorgaans 5 werkdagen. Er wordt enkel verstuurd op maandag t/m vrijdag.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het product en de prijs. Basisprijs is €6.95 voor een verzending met track & trace. Is het een product langer dan 1m dan is er sprake van afwijkende verzendkosten. Boven €75 worden geen verzendkosten in rekening gebracht tenzij anders vermeld bij het product. Dit geldt doorgaans voor de soms extreme aanbiedingen en gebruikte zeilen of boards.

Hoe voorkomen jullie beschadiging tijdens de verzending?

Door alle producten met veel zorg te verpakken proberen Vinnetjes.nl en haar leveranciers ten alle tijden te zorgen dat uw product onbeschadigd aankomt. Mocht dit onverhoopt toch misgaan en komt het product beschadigd aan, accepteer het dan niet of vermeld dit duidelijk op de pakbon als u tekent voor ontvangst. Maak hier svp ook een foto van. Graag ontvangen wij een melding met de foto mocht dit het geval zijn.

Het product wat ik zoek staat er niet bij wat nu?

Wij proberen een zo volledig mogelijk assortiment aan te bieden. Dit is echter wel een continu proces. Stuurt u ons svp op info@vinnetjes.nl (of gebruik het contact formulier) een bericht met daarin het product wat u zoekt dan zullen wij zien of we u alsnog kunnen helpen.

Ik heb advies nodig, ik wil een persoonlijk aanbod of ik wil inruilen.

Stuurt u ons svp op info@vinnetjes.nl (of gebruik het contact formulier) een bericht met daarin uw vraag dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

Betalen

Hoe kan ik betalen?

Vinnetjes.nl werkt samen met Stichting Sisow en kan zodoende diverse betaalwijzen faciliteren. Wij proberen zo veel mogelijk betaalwijzen te ondersteunen Wij ondersteunen geen creditcard en paypal. De reden hiervoor is dat betalingen via creditcard terug te trekken zijn. Wij kunnen het ons voorstellen dat u als klant dat mogelijk als voordeel ziet. Voor ons is het jammer genoeg inmiddels een bewezen risicovol betaalmiddel waarbij wij als shop een groot risico lopen de betaling niet te mogen/kunnen behouden. Als er geleverd is is dat een probleem kunt u zich voorstellen. We hebben inmiddels ook een aantal mogelijkheden voor Belgische klanten en ook een aantal betaawijzen die europbreed bruikbaar zijn. 

Retourneren

Mijn bestelling klopt niet. En nu?

Neem alstublieft zsm contact op met info@vinnetjes.nl of stuur een bericht via het contactformulier

Hoe kan ik (een deel van) mijn bestelling retourneren?

Neem alstublieft zo snel mogelijk contact op met info@vinnetjes.nl of stuur een bericht via het contactformulier

 • Info@vinnetjes.nl