2019 FX only

Meer afbeeldingen

2019 FX only

2019 FX kite only

FREESTYLE / CROSSOVER

Sizes: 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 12 / 14

The FX kite is specifically designed for riders that mix hooked and unhooked freestyle tricks, love jumping big and kiteloops.

The world of Freestyle / Crossover kiting has evolved into an exciting genre in our sport. Once a very narrow and technical discipline is now a mix of technical tricks and massive aerial maneuvers, both hooked-in and unhooked. For this you need a kite with the sensitivity and ‘slack’ when unhooked and the ability to boost a massive hooked-in kite loop.

The FX delivers on these two fronts and more with the power and handling to take your riding seriously.

DESIGN PROFILE
3-Strut, Modifed C shape arc, Wide wing tip, Moderate aspect ratio design, Freestyle profile, 3 bridle setting options.

FEATURES

  • New Freestyle / Freeride bridle design for 2019
  • Three LE bridle performance options
  • No pulley bridle, for a more direct steering input and feedback
  • Pure Profile Panels
  • High Tenacity dacron for enhanced arc stability
  • Explosive pop and hangtime
  • Incredibly quick and nimble handling
In voorraad
€ 1.199,00

* Verplichte velden

€ 1.199,00

Uitgebreide Beschrijving

2019 FX only

Bezorgen

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bestellingen worden doorgaans de volgende dag geleverd. Als het product niet op voorraad is duurt het doorgaans 5 werkdagen. Er wordt enkel verstuurd op maandag t/m vrijdag.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het product en de prijs. Basisprijs is €6.95 voor een verzending met track & trace. Is het een product langer dan 1m dan is er sprake van afwijkende verzendkosten. Boven €75 worden geen verzendkosten in rekening gebracht tenzij anders vermeld bij het product. Dit geldt doorgaans voor de soms extreme aanbiedingen en gebruikte zeilen of boards.

Hoe voorkomen jullie beschadiging tijdens de verzending?

Door alle producten met veel zorg te verpakken proberen Vinnetjes.nl en haar leveranciers ten alle tijden te zorgen dat uw product onbeschadigd aankomt. Mocht dit onverhoopt toch misgaan en komt het product beschadigd aan, accepteer het dan niet of vermeld dit duidelijk op de pakbon als u tekent voor ontvangst. Maak hier svp ook een foto van. Graag ontvangen wij een melding met de foto mocht dit het geval zijn.

Het product wat ik zoek staat er niet bij wat nu?

Wij proberen een zo volledig mogelijk assortiment aan te bieden. Dit is echter wel een continu proces. Stuurt u ons svp op info@vinnetjes.nl (of gebruik het contact formulier) een bericht met daarin het product wat u zoekt dan zullen wij zien of we u alsnog kunnen helpen.

Ik heb advies nodig, ik wil een persoonlijk aanbod of ik wil inruilen.

Stuurt u ons svp op info@vinnetjes.nl (of gebruik het contact formulier) een bericht met daarin uw vraag dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

Betalen

Hoe kan ik betalen?

Vinnetjes.nl werkt samen met Stichting Sisow en kan zodoende diverse betaalwijzen faciliteren. Wij proberen zo veel mogelijk betaalwijzen te ondersteunen Wij ondersteunen geen creditcard en paypal. De reden hiervoor is dat betalingen via creditcard terug te trekken zijn. Wij kunnen het ons voorstellen dat u als klant dat mogelijk als voordeel ziet. Voor ons is het jammer genoeg inmiddels een bewezen risicovol betaalmiddel waarbij wij als shop een groot risico lopen de betaling niet te mogen/kunnen behouden. Als er geleverd is is dat een probleem kunt u zich voorstellen. We hebben inmiddels ook een aantal mogelijkheden voor Belgische klanten en ook een aantal betaawijzen die europbreed bruikbaar zijn. 

Retourneren

Mijn bestelling klopt niet. En nu?

Neem alstublieft zsm contact op met info@vinnetjes.nl of stuur een bericht via het contactformulier

Hoe kan ik (een deel van) mijn bestelling retourneren?

Neem alstublieft zo snel mogelijk contact op met info@vinnetjes.nl of stuur een bericht via het contactformulier

 • Info@vinnetjes.nl