KA KAOS 2017

Meer afbeeldingen

KA KAOS 2017

Dit is KAOS, onze stijlvolle leider! Het design team dat aan de KAOS 2017 heeft gewerkt had speciale aandacht voor de ontwikkeling van de look en feel van dit Freestyle zeil om een bijzondere extentie van jouw persoonlijke unieke stijl te creëren. Gemakkelijk te varen en geschikt voor windsurfers van alle niveaus. Dit zeil doet gewoon precies wat jij wil!
In voorraad
KA KAOS 2017

Kaos 2017-4.0

€ 449,00
KA KAOS 2017

Kaos 2017-4.4

€ 469,00
KA KAOS 2017

Kaos 2017-4.8

€ 479,00
KA KAOS 2017

Kaos 2017-5.2

Niet in voorraad

€ 499,00

Uitgebreide Beschrijving

Details

Dit is KAOS, onze stijlvolle leider! Het design team dat aan de KAOS 2017 heeft gewerkt had speciale aandacht voor de ontwikkeling van de look en feel van dit Freestyle zeil met als einddoel om dit een een bijzondere extentie van jouw persoonlijke unieke stijl te maken. Gemakkelijk te varen en geschikt voor windsurfers van alle niveaus. Dit zeil doet eigenlijk gewoon precies wat jij wil!


In 2015 introduceerden we de KAOS voor het eerst om ons volledige aanbod aan zeilen voor iedere discipline en omstandigheid compleet te maken ... maak nu kennis met de KAOS 2017!


4-LATTEN FREESTYLE

We richten ons met dit 4-latten Freestyle zeil vooral op die riders die geen genoeg kunnen krijgen van het Freestylen en hun performance op het water graag tot nieuwe hoogtes willen tillen, buiten hun comfort zone!


STERK, MAKKELIJK EN LICHT

De KAOS heeft een sterk, krachtig maar tegelijkertijd ook super licht en makkelijk te controleren karakter, waarbij jij je dus alleen maar voor de volle 100% bezig hoeft te houden met je Freestyle tricks en je altijd de volledige controle blijft houden. KAOS bied je meer dan genoeg extra power op de momenten dat je dat juist nodig hebt. De seam shaping, luff curve en batten tapers in de KAOS 2017 zijn licht aangepast om de balans en release van krachten in het zeil te verfijnen.


BIJ HET FREESTYLEN GAAT HET PUUR OM DE TRICKS!

Bij het Freestylen draait alles om de tricks en dat is precies wat het design team steeds in gedachten heeft gehouden voor het design van de KAOS 2017.


VERBETERDE LOOK AND FEEL

Vergeleken met de 2016 KAOS, hebben we weer een aantal serieuze verbeteringen weten door te voeren in in de directe reactiesnelheid en de pop kwaliteiten van dit zeil. Simpel maar zeer kenmerkend voor de KAOS zijn de scherpe details, nieuwe kleuren en zeer opvallende edgy new school cool graphics.

EEN PRECISIE TOOL MET EEN SCHERP RANDJE

We hebben dit precisie instrument voor 2017 van een nog scherper randje voorzien! Een korter, meer compact profiel, in combinatie met iets minder ingebouwde foil shape garandeert een onverwoestbaar karakter, meer neutraliteit en meer gemak bij het ducken.


DUURZAME CONSTRUCTIE

De KAOS is uitgevoerd in één constructie en kleurstelling, rood met geel. We hebben met opzet gekozen voor een Dacron paneel voor de-powering in een oogwenk en besparing op gewicht. Een sterk Monofilm venster zorgt daarnaast voor een kristal helder zicht.

De bescheiden seam shaping zorgt voor een goede balans tussen power en makkelijke controle, wat essentieel is voor Freestyle moves. Een soepele rotatie van het zeil en neutrale controle worden gegarandeerd door de lichte luff curve.

Opvallende kenmerken van de KAOS zijn een roestvrij stalen triple tack pulley voor soepel downhaulen, met extra sterke webbing verstevigde roestvrij stalen clew ogen en een flink aantal andere beschermende maatregelen zoals PVC voet bescherming, met Kevlar verstevigde top bescherming en de extra beschermingen aan de uiteinden van de latten.

WIPE-OUT TOVENAAR

De verstevigingen rondom de clew zijn verder ontwikkeld en verbeterd om ervoor te zorgen dat het zeil langer meegaat en nog beter bestand is tegen zelfs de meest heftige wipe-outs. Het gebruik van high-tech materialen in de luff en leech beperken aan de nadere kant het gewicht van het zeil overduidelijk tot het absolute minimum.

De KAOS loopt zonder twijfel voorop als het gaat om stijl en performance!

Laat jouw moves zien met deze stijlvolle leider…KAOS, THE STYLE LEADER!

Bezorgen

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bestellingen worden doorgaans de volgende dag geleverd. Als het product niet op voorraad is duurt het doorgaans 5 werkdagen. Er wordt enkel verstuurd op maandag t/m vrijdag.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het product en de prijs. Basisprijs is €6.95 voor een verzending met track & trace. Is het een product langer dan 1m dan is er sprake van afwijkende verzendkosten. Boven €75 worden geen verzendkosten in rekening gebracht tenzij anders vermeld bij het product. Dit geldt doorgaans voor de soms extreme aanbiedingen en gebruikte zeilen of boards.

Hoe voorkomen jullie beschadiging tijdens de verzending?

Door alle producten met veel zorg te verpakken proberen Vinnetjes.nl en haar leveranciers ten alle tijden te zorgen dat uw product onbeschadigd aankomt. Mocht dit onverhoopt toch misgaan en komt het product beschadigd aan, accepteer het dan niet of vermeld dit duidelijk op de pakbon als u tekent voor ontvangst. Maak hier svp ook een foto van. Graag ontvangen wij een melding met de foto mocht dit het geval zijn.

Het product wat ik zoek staat er niet bij wat nu?

Wij proberen een zo volledig mogelijk assortiment aan te bieden. Dit is echter wel een continu proces. Stuurt u ons svp op info@vinnetjes.nl (of gebruik het contact formulier) een bericht met daarin het product wat u zoekt dan zullen wij zien of we u alsnog kunnen helpen.

Ik heb advies nodig, ik wil een persoonlijk aanbod of ik wil inruilen.

Stuurt u ons svp op info@vinnetjes.nl (of gebruik het contact formulier) een bericht met daarin uw vraag dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

Betalen

Hoe kan ik betalen?

Vinnetjes.nl werkt samen met Stichting Sisow en kan zodoende diverse betaalwijzen faciliteren. Wij proberen zo veel mogelijk betaalwijzen te ondersteunen Wij ondersteunen geen creditcard en paypal. De reden hiervoor is dat betalingen via creditcard terug te trekken zijn. Wij kunnen het ons voorstellen dat u als klant dat mogelijk als voordeel ziet. Voor ons is het jammer genoeg inmiddels een bewezen risicovol betaalmiddel waarbij wij als shop een groot risico lopen de betaling niet te mogen/kunnen behouden. Als er geleverd is is dat een probleem kunt u zich voorstellen. We hebben inmiddels ook een aantal mogelijkheden voor Belgische klanten en ook een aantal betaawijzen die europbreed bruikbaar zijn. 

Retourneren

Mijn bestelling klopt niet. En nu?

Neem alstublieft zsm contact op met info@vinnetjes.nl of stuur een bericht via het contactformulier

Hoe kan ik (een deel van) mijn bestelling retourneren?

Neem alstublieft zo snel mogelijk contact op met info@vinnetjes.nl of stuur een bericht via het contactformulier

  • Info@vinnetjes.nl