Ka Koncept 2017

Meer afbeeldingen

Ka Koncept 2017

De KONCEPT wordt nog steeds beschouwd als KA Sail’s signatuur zeil en heeft over de afgelopen jaren al zo vaak een enorm grote glimlach op het gezicht van vele speed freaks over de hele wereld getoverd!
In voorraad
Ka Koncept 2017

Koncept 2017-4.2

Niet in voorraad

€ 609,00
Ka Koncept 2017

Koncept 2017-4.6

Niet in voorraad

€ 619,00
Ka Koncept 2017

Koncept 2017-5.0

Niet in voorraad

€ 629,00
Ka Koncept 2017

Koncept 2017-5.4

€ 639,00
Ka Koncept 2017

Koncept 2017-5.8

€ 649,00
Ka Koncept 2017

Koncept 2017-6.2

€ 659,00
Ka Koncept 2017

Koncept 2017-6.6

Niet in voorraad

€ 679,00
Ka Koncept 2017

Koncept 2017-7.0

Niet in voorraad

€ 689,00
Ka Koncept 2017

Koncept 2017-7.5

€ 699,00
Ka Koncept 2017

Koncept 2017-8.5

Niet in voorraad

€ 719,00
Ka Koncept 2017

Koncept 2017-9.5

Niet in voorraad

€ 729,00

Uitgebreide Beschrijving

Details

ONS MEEST BEKENDE ZEIL

De KONCEPT wordt beschouwd als KA Sail’s signatuur zeil en heeft al zo vaak over de afgelopen jaren een enorm grote glimlach op het gezicht van vele speedfreaks over de hele wereld getoverd!


RECORD ZEIL

We zouden heel makkelijk door en door kunnen gaan over alle records die de KONCEPT al op zoveel verschillende momenten heeft gebroken, maar liever houden we het simpel en gaan we dieper in op de specifieke kenmerken en deugden van de KONCEPT.


EXTREME SNELHEID EN ACCELERATIE

De KONCEPT combineert de ongelofelijke snelheid en acceleratie van een volbloed race zeil met de gebruikersvriendelijkheid van een Freeride zeil. Alles draait om de juiste mix! Dankzij de ergonomie en het lichtgewicht karakter van de KONCEPT, voel je dit zeil nauwelijks in je handen als je kei- en keihard over de lokale speed strip raast en nieuwe persoonlijke snelheidsrecords neerzet.


ERGONOMISCH LICHTGEWICHT

Dankzij de ergonomie en het lichtgewicht karakter van de KONCEPT, voel je dit zeil nauwelijks in je handen als je kei- en keihard over de lokale speed strip raast en nieuwe persoonlijke snelheidsrecords neerzet.


STABILITEIT EN 3 CAMBERS

De KONCEPT voor 2017 biedt de perfecte balans en stabiliteit die je zeker ook zou mogen verwachten van een super high performance race zeil, maar het is geen enorm monster dat je bijna niet meer kunt houden. Dit resultaat hebben we bereikt door middel van een combinatie van een redelijk hoge zeil spanning, 3 cambers en 7 carbon/composiet latten en een redelijk wijde luff sleeve uitgevoerd in een extreem lichtgewicht hightech 2mm dik tri-axiaal X-ply.


MEER LICHTGEWICHT ERGONOMIE

Voor 2017 hebben we extra hi-tech 2 mil tri-axiaal laminaat toegevoegd aan de leech bovenaan om het swing weight verder te verlagen wat het lichtgewicht ergonomische karacter van dit zeil zeer ten goede komt!


Ook is er extra luff round toegevoegd en meer seam shaping in het onderste gedeelte van de KONCEPT om zo een meer locked-in gevoel te creëren en een beter uitgebalanceerd zeil.


De zeilmaten 4.2 tot en met 6.2 van de KONCEPT zijn geoptimaliseerd voor het speed surfen met meer shape in de onderzijde van het zeil, terwijl de KONCEPT in de maten 6.6 tot 9.5 meer op slalom georiënteerd is en ook zijn deze zeilmaten sneller cross wind.


Al onze KONCEPT zeilen zijn te varen op zowel RDM als SDM masten; standaard worden de zeilen 5.4 en groter geleverd met SDM cambers en de maten 4.2 t/m 5.0 met RDM cambers. Een RDM conversie camber set is los verkrijgbaar.


KONCEPT, THE SCIENCE OF SPEED!!!

Bezorgen

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bestellingen worden doorgaans de volgende dag geleverd. Als het product niet op voorraad is duurt het doorgaans 5 werkdagen. Er wordt enkel verstuurd op maandag t/m vrijdag.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het product en de prijs. Basisprijs is €6.95 voor een verzending met track & trace. Is het een product langer dan 1m dan is er sprake van afwijkende verzendkosten. Boven €75 worden geen verzendkosten in rekening gebracht tenzij anders vermeld bij het product. Dit geldt doorgaans voor de soms extreme aanbiedingen en gebruikte zeilen of boards.

Hoe voorkomen jullie beschadiging tijdens de verzending?

Door alle producten met veel zorg te verpakken proberen Vinnetjes.nl en haar leveranciers ten alle tijden te zorgen dat uw product onbeschadigd aankomt. Mocht dit onverhoopt toch misgaan en komt het product beschadigd aan, accepteer het dan niet of vermeld dit duidelijk op de pakbon als u tekent voor ontvangst. Maak hier svp ook een foto van. Graag ontvangen wij een melding met de foto mocht dit het geval zijn.

Het product wat ik zoek staat er niet bij wat nu?

Wij proberen een zo volledig mogelijk assortiment aan te bieden. Dit is echter wel een continu proces. Stuurt u ons svp op info@vinnetjes.nl (of gebruik het contact formulier) een bericht met daarin het product wat u zoekt dan zullen wij zien of we u alsnog kunnen helpen.

Ik heb advies nodig, ik wil een persoonlijk aanbod of ik wil inruilen.

Stuurt u ons svp op info@vinnetjes.nl (of gebruik het contact formulier) een bericht met daarin uw vraag dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

Betalen

Hoe kan ik betalen?

Vinnetjes.nl werkt samen met Stichting Sisow en kan zodoende diverse betaalwijzen faciliteren. Wij proberen zo veel mogelijk betaalwijzen te ondersteunen Wij ondersteunen geen creditcard en paypal. De reden hiervoor is dat betalingen via creditcard terug te trekken zijn. Wij kunnen het ons voorstellen dat u als klant dat mogelijk als voordeel ziet. Voor ons is het jammer genoeg inmiddels een bewezen risicovol betaalmiddel waarbij wij als shop een groot risico lopen de betaling niet te mogen/kunnen behouden. Als er geleverd is is dat een probleem kunt u zich voorstellen. We hebben inmiddels ook een aantal mogelijkheden voor Belgische klanten en ook een aantal betaawijzen die europbreed bruikbaar zijn. 

Retourneren

Mijn bestelling klopt niet. En nu?

Neem alstublieft zsm contact op met info@vinnetjes.nl of stuur een bericht via het contactformulier

Hoe kan ik (een deel van) mijn bestelling retourneren?

Neem alstublieft zo snel mogelijk contact op met info@vinnetjes.nl of stuur een bericht via het contactformulier

  • Info@vinnetjes.nl