KA Koyote 2017

Meer afbeeldingen

KA Koyote 2017

Iedere serieuze Freeride windsurfer eist een zeil dat makkelijk, comfortabel en vergevingsgezind is, maar tegelijkertijd moet dit zeil voor hen ook een indrukwekkend prestatieniveau kunnen garanderen en een hoge top snelheid!
In voorraad
KA Koyote 2017

Koyote 2017-Red-Yellow-5.3

€ 509,00
KA Koyote 2017

Koyote 2017-Red-Yellow-5.9

€ 529,00
KA Koyote 2017

Koyote 2017-Red-Yellow-6.6

€ 539,00
KA Koyote 2017

Koyote 2017-Red-Yellow-7.4

€ 559,00
KA Koyote 2017

Koyote 2017-Red-Yellow-8.2

Niet in voorraad

€ 579,00
KA Koyote 2017

Koyote 2017-Blue -Yellow-5.3

€ 509,00
KA Koyote 2017

Koyote 2017-Blue -Yellow-5.9

Niet in voorraad

€ 529,00
KA Koyote 2017

Koyote 2017-Blue -Yellow-6.6

Niet in voorraad

€ 539,00
KA Koyote 2017

Koyote 2017-Blue -Yellow-7.4

Niet in voorraad

€ 559,00
KA Koyote 2017

Koyote 2017-Blue -Yellow-8.2

Niet in voorraad

€ 579,00

Uitgebreide Beschrijving

Details

Iedere serieuze Freeride windsurfer eist een zeil dat makkelijk, comfortabel en vergevingsgezind is, maar tegelijkertijd moet dit zeil voor hen ook een indrukwekkend prestatieniveau kunnen garanderen en een hoge top snelheid!


NO-CAM FREERIDE UITDAGING

Natuurlijk namen we deze uitdaging aan voor het creëren van het ultieme Freeride zeil zonder cambers en zetten met de 2017 KOYOTE opnieuw de standaard neer voor no-cam Freeride zeilen!


TWEAKS OP HET DESIGN VAN DE KOYOTE

Dit seizoen hebben we de lat zelfs nog hoger gelegd en zetten we een nog hogere standaard neer met de KOYOTE dankzij de tweaks in het originele design op verschillende plekken. Mede dankzij het nieuwe kleurschema dat we in de KA Sail Windsurfing range voor 2017 hebben geïntroduceerd, zul je absoluut geen probleem hebben om heel goed op te vallen op het water met de nieuwe KOYOTE!


EEN LICHTER GEVOEL EN BETERE CONTROLE

De meest opvallende van een aantal kleine aanpassingen is wel het gebruik van lichtere materialen om het swing weight te verlagen en het zeil in zijn geheel een nog lichter gevoel te geven. Dit merk je tijdens het windsurfen vooral aan de betere controle over het tuig in ruigere omstandigheden.


We gaven de KOYOTE een meer compacte outline in 2017, iets wat we al een aantal jaar met veel succes hebben getest in onze race en slalom zeilen.


CONSTANTE RESEACH EN ONTWIKKELING

Alle bevindingen uit ons doorlopende R&D programma voor de KONCEPT zeilen zijn nu ook in het design van de KOYOTE geïntegreerd.


HET GEHEIM VAN EEN ONGELOFELIJKE TOP SNELHEID

Maar het echte succes van de KOYOTE is toch nog steeds de progressieve leech twist en het gladde profiel in de top panelen waardoor niets dit zeil nog tegen kan houden om hoge top snelheden te behalen.


SERIEUS SNELLE FREERIDE ACTIE

Dit zeil is ongelofelijk snel en heeft de grens van een snelheid van 40 knopen al meer dan eens overschreden!


DRAFT STABILITEIT

De hoeveelheid druk in het zeil is geënt op de perfecte stabiliteit van het drukpunt in het zeil in overpowerde situaties, maar blijft zacht en makkelijk genoeg te controleren voor eindeloze manoeuvres en gemakkelijk pompen.


Het zeil kan ook heel makkelijk gelocked worden voor lange rakken, is perfect in balans en heel makkelijk en goed voorspelbaar in de transities.


De combinatie van de composiet tubes en de glass rod battens in de KOYOTE zorgen dat het drukpunt in het zeil perfect op zijn plaats blijft.


INTELLIGENTE MIX

Een intelligente mix van X-ply en Monofilm in de constructie van het zeil garandeert duurzaamheid in combinatie met een scherp levendig gevoel en een fantastische acceleratie.


DUURZAAMHEID TEN TOP

Extra bescherming om slijtage tegen te gaan, is gebruikt in de vorm van zacht, voorgevormd materiaal aan de voet van het zeil en bij de cross-over latten. Batten end-beschermers en een dubbel ply Dacron top paneel verlengen tevens de levensduur van het zeil.


KOYOTE, PURE FREE RIDE!!!

Bezorgen

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bestellingen worden doorgaans de volgende dag geleverd. Als het product niet op voorraad is duurt het doorgaans 5 werkdagen. Er wordt enkel verstuurd op maandag t/m vrijdag.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het product en de prijs. Basisprijs is €6.95 voor een verzending met track & trace. Is het een product langer dan 1m dan is er sprake van afwijkende verzendkosten. Boven €75 worden geen verzendkosten in rekening gebracht tenzij anders vermeld bij het product. Dit geldt doorgaans voor de soms extreme aanbiedingen en gebruikte zeilen of boards.

Hoe voorkomen jullie beschadiging tijdens de verzending?

Door alle producten met veel zorg te verpakken proberen Vinnetjes.nl en haar leveranciers ten alle tijden te zorgen dat uw product onbeschadigd aankomt. Mocht dit onverhoopt toch misgaan en komt het product beschadigd aan, accepteer het dan niet of vermeld dit duidelijk op de pakbon als u tekent voor ontvangst. Maak hier svp ook een foto van. Graag ontvangen wij een melding met de foto mocht dit het geval zijn.

Het product wat ik zoek staat er niet bij wat nu?

Wij proberen een zo volledig mogelijk assortiment aan te bieden. Dit is echter wel een continu proces. Stuurt u ons svp op info@vinnetjes.nl (of gebruik het contact formulier) een bericht met daarin het product wat u zoekt dan zullen wij zien of we u alsnog kunnen helpen.

Ik heb advies nodig, ik wil een persoonlijk aanbod of ik wil inruilen.

Stuurt u ons svp op info@vinnetjes.nl (of gebruik het contact formulier) een bericht met daarin uw vraag dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

Betalen

Hoe kan ik betalen?

Vinnetjes.nl werkt samen met Stichting Sisow en kan zodoende diverse betaalwijzen faciliteren. Wij proberen zo veel mogelijk betaalwijzen te ondersteunen Wij ondersteunen geen creditcard en paypal. De reden hiervoor is dat betalingen via creditcard terug te trekken zijn. Wij kunnen het ons voorstellen dat u als klant dat mogelijk als voordeel ziet. Voor ons is het jammer genoeg inmiddels een bewezen risicovol betaalmiddel waarbij wij als shop een groot risico lopen de betaling niet te mogen/kunnen behouden. Als er geleverd is is dat een probleem kunt u zich voorstellen. We hebben inmiddels ook een aantal mogelijkheden voor Belgische klanten en ook een aantal betaawijzen die europbreed bruikbaar zijn. 

Retourneren

Mijn bestelling klopt niet. En nu?

Neem alstublieft zsm contact op met info@vinnetjes.nl of stuur een bericht via het contactformulier

Hoe kan ik (een deel van) mijn bestelling retourneren?

Neem alstublieft zo snel mogelijk contact op met info@vinnetjes.nl of stuur een bericht via het contactformulier

  • Info@vinnetjes.nl