KA Kult 2017

Meer afbeeldingen

KA Kult 2017

Onze missie toen we voor het eerst begonnen aan het ontwerp van de KULT was om het ultieme ‘bump & jump’ wapen te creëren, met een niet te evenaren prestatie niveau op zowel vlak water als in niet al te hoge golven … de creatie van een all-terrain expert!
In voorraad
KA Kult 2017

Kult 2017-Red-Yellow-4.7

€ 499,00
KA Kult 2017

Kult 2017-Red-Yellow-5.3

€ 509,00
KA Kult 2017

Kult 2017-Red-Yellow-5.8

Niet in voorraad

€ 519,00
KA Kult 2017

Kult 2017-Red-Yellow-6.4

€ 529,00
KA Kult 2017

Kult 2017-Red-Yellow-7.0

€ 539,00
KA Kult 2017

Kult 2017-Blue -Yellow-4.7

Niet in voorraad

€ 499,00
KA Kult 2017

Kult 2017-Blue -Yellow-5.3

€ 509,00
KA Kult 2017

Kult 2017-Blue -Yellow-5.8

€ 519,00
KA Kult 2017

Kult 2017-Blue -Yellow-6.4

€ 529,00
KA Kult 2017

Kult 2017-Blue -Yellow-7.0

Niet in voorraad

€ 539,00

Uitgebreide Beschrijving

Details

HET ULTIEME BUMP & JUMP WAPEN

Onze missie toen we voor het eerst begonnen aan het ontwerp van de KULT was om het ultieme ‘bump & jump’ wapen te creëren, met een niet te evenaren prestatie niveau op zowel vlak water als in niet al te hoge golven … de creatie van een all-terrain expert!


SPECTACULAIRE ALL-TERRAIN FREERIDE ACTIE

Voor 2017 hebben we de KULT naar een nog hoger prestatie niveau dan ooit tevoren weten te tillen! We hebben het design van de KULT goed onder handen genomen met een aantal belangrijke aanpassingen voor 2017, om zo de performance, de controle en het hanteergemak van dit opmerkelijke all-terrain Freeride zeil nog verder te vergroten.


BUMP & JUMP

Het ontwerpen van het ultieme bump & jump wapen was ons doel en dat is precies wat we hebben bereikt met de 2017 KULT … EEN ALL-TERRAIN EXPERT!


De zeilmaten 6.4 en 7.0 van de KULT zijn uitgevoerd in een 6-latten set-up voor extra stabiliteit en performance, terwijl de kleinere KULT zeilen voor 2017 slechts 5 latten hebben.


LICHTER ZEIL GEVOEL EN BETERE CONTROLE

De extra lat in de grotere maten van de KULT helpt om de stabiliteit in het profiel van het zeil te vergroten, en daarnaast vermindert het gebruik van lichtere materialen in de top het swing weight zodanig dat het zeil meteen veel lichter aanvoelt tijdens het surfen en geeft dit een betere controle over het hele tuig.


LOW-DOWN POWER!

Overdreven seam shaping onderaan in de KULT blijft ook in 2017 meer dan voldoende low-down power geven en geeft voldoende zeilspanning om stabiliteit te garanderen bij de hoge snelheden, maar tegelijkertijd is dit zeil zacht genoeg om extreem snelle manoeuvres toe te laten.


KRACHT EN SNELHEID

Deze combinatie van kracht en snelheid resulteert in enorme air time, terwijl de coole nieuwe graphics, de nieuwe kleurstelling en het design voor 2017 er zeker voor zullen zorgen dat je goed opvalt op het water terwijl je zowel letterlijk als figuurlijk nieuwe hoogtes bereikt!


DRAFT LOCK

Aramide vezels aan de binnenzijde van het materiaal op die plekken die het het zwaarst te verduren krijgen, in combinatie met KA Sail’s Aramid Draft Lock technologie, zorgen ervoor dat de vorm van het zeil in stand blijft als deze volledig onder spanning staat, precies zoals dat bedoeld was door de designer.


Ons Aramid Draft Lock System bestaat uit uni-directionele aramide vezel stroken die van vanaf de clew in een bepaalde hoek naar boven en naar buiten uitlopen.


NIEUW STABILITEITSNIVEAU

Deze technologie, gecombineerd met fiberglas tube battens in de power zone, verhoogt de stabiliteit tot ongekende nieuwe hoogtes.


Zwaardere riders of mensen die iets meer extra power zoeken in een zeil, zullen de KULT zeker waarderen als een zeil dat perfect presteert in lichte wind en in de golven, een zeil dat je in staat stelt om het meeste uit alle mogelijke verschillende condities te halen.


Voor all-round Freeride performance is er geen betere keuze dan de KULT!DE ALL-TERRAIN KULT, VOOR OVERAL EN ALTIJD!!

Bezorgen

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bestellingen worden doorgaans de volgende dag geleverd. Als het product niet op voorraad is duurt het doorgaans 5 werkdagen. Er wordt enkel verstuurd op maandag t/m vrijdag.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het product en de prijs. Basisprijs is €6.95 voor een verzending met track & trace. Is het een product langer dan 1m dan is er sprake van afwijkende verzendkosten. Boven €75 worden geen verzendkosten in rekening gebracht tenzij anders vermeld bij het product. Dit geldt doorgaans voor de soms extreme aanbiedingen en gebruikte zeilen of boards.

Hoe voorkomen jullie beschadiging tijdens de verzending?

Door alle producten met veel zorg te verpakken proberen Vinnetjes.nl en haar leveranciers ten alle tijden te zorgen dat uw product onbeschadigd aankomt. Mocht dit onverhoopt toch misgaan en komt het product beschadigd aan, accepteer het dan niet of vermeld dit duidelijk op de pakbon als u tekent voor ontvangst. Maak hier svp ook een foto van. Graag ontvangen wij een melding met de foto mocht dit het geval zijn.

Het product wat ik zoek staat er niet bij wat nu?

Wij proberen een zo volledig mogelijk assortiment aan te bieden. Dit is echter wel een continu proces. Stuurt u ons svp op info@vinnetjes.nl (of gebruik het contact formulier) een bericht met daarin het product wat u zoekt dan zullen wij zien of we u alsnog kunnen helpen.

Ik heb advies nodig, ik wil een persoonlijk aanbod of ik wil inruilen.

Stuurt u ons svp op info@vinnetjes.nl (of gebruik het contact formulier) een bericht met daarin uw vraag dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

Betalen

Hoe kan ik betalen?

Vinnetjes.nl werkt samen met Stichting Sisow en kan zodoende diverse betaalwijzen faciliteren. Wij proberen zo veel mogelijk betaalwijzen te ondersteunen Wij ondersteunen geen creditcard en paypal. De reden hiervoor is dat betalingen via creditcard terug te trekken zijn. Wij kunnen het ons voorstellen dat u als klant dat mogelijk als voordeel ziet. Voor ons is het jammer genoeg inmiddels een bewezen risicovol betaalmiddel waarbij wij als shop een groot risico lopen de betaling niet te mogen/kunnen behouden. Als er geleverd is is dat een probleem kunt u zich voorstellen. We hebben inmiddels ook een aantal mogelijkheden voor Belgische klanten en ook een aantal betaawijzen die europbreed bruikbaar zijn. 

Retourneren

Mijn bestelling klopt niet. En nu?

Neem alstublieft zsm contact op met info@vinnetjes.nl of stuur een bericht via het contactformulier

Hoe kan ik (een deel van) mijn bestelling retourneren?

Neem alstublieft zo snel mogelijk contact op met info@vinnetjes.nl of stuur een bericht via het contactformulier

  • Info@vinnetjes.nl