KA Race 2017

Meer afbeeldingen

KA Race 2017

Onze visie voor het vlaggenschip van de KA Sail performance range was eigenlijk heel simpel; een zeil creëren dat iedere serieuze racer in staat stelt om zijn of haar volle potentieel te benutten!
In voorraad
KA Race 2017

KA Race 2017-5.5

€ 699,00
KA Race 2017

KA Race 2017-6.3

Niet in voorraad

€ 729,00
KA Race 2017

KA Race 2017-7.1

€ 749,00
KA Race 2017

KA Race 2017-7.9

€ 769,00
KA Race 2017

KA Race 2017-8.7

€ 799,00
KA Race 2017

KA Race 2017-9.4

Niet in voorraad

€ 809,00
KA Race 2017

KA Race 2017-9.7

Niet in voorraad

€ 829,00

Uitgebreide Beschrijving

Details

CONSTANTE RESEARCH EN ONTWIKKELING

Onze visie voor het vlaggenschip van de KA Sail performance range was eigenlijk heel simpel; een zeil creëren dat iedere serieuze racer in staat stelt om zijn of haar volle potentieel te benutten!


Om deze visie tot waarheid te maken, is het van groot belang om deze zeilen consequent en continu te blijven testen, te verfijnen en verder te ontwikkelen.


Maak kennis met de KA.RACE 2017!


8 LATTEN / 4 CAMS

De KA.RACE set-up, met 8 carbon/composiet latten en 4 cambers, is een volbloedig professioneel race zeil dat maar voor een enkel doel is gecreëerd en dat is om te winnen. Ontworpen om te winnen!


We hebben geen enkel compromis gesloten bij het ontwerpen van dit zeil!


POWER, STABILITEIT EN ACCELERATIE

De kracht onderin het zeil geeft enorme power en acceleratie, terwijl het gladde profiel bovenin de drag tot een minimum beperkt, met als resultaat een grenzeloze top snelheid.


Een relatief hoog spanningsniveau in het zeil gecombineerd met de carbon/composiet latten en 4 cambers garandeert een stabiliteitsniveau van het drukpunt in het zeil dat je eigenlijk zelf eerst zou moeten voelen om het te kunnen geloven!


KLEINE AANPASSINGEN ...

We hebben er voor 2017 met opzet voor gekozen om geen grote radicale veranderingen in de KA.RACE zeilen aan te brengen. In plaats daarvan hebben we ervoor gekozen om de zeer succesvolle designs van 2016 verder door te ontwikkelen en slechts een paar kleine aanpassingen te maken, die het prestatie niveau van de KA.RACE naar een nog hoger niveau hebben gebracht.


LICHTER, ZACHTER EN MAKKELIJKERE LOCK DOWN

Het resultaat is een lichter en zachter gevoel met iets minder trekkracht van bovenaf, wat ervoor zorgt dat een lock-down van het zeil makkelijker uit te voeren is, speciaal in ruiger water.


HIGHTECH MATERIALEN

Extra hightech materialen bovenin de luff sleeve hebben hun impact gehad op de mast buiging en de leech twist om dit lichtere gevoel tot stand te brengen en te zorgen voor verbeterde acceleratie, snelheid en stabiliteit. We hebben extra luff toegevoegd onderaan wat de stabiliteit zeer ten goede is gekomen, en bovendien zorgt de grotere luff curve voor een voller profiel onderaan in het zeil, wat op zichzelf weer een grote verbetering van de low-end en eind snelheid tot gevolg heeft.


Opvallend kenmerk van de KA.RACE is het hi-tech 2mil tri-axiaal laminaat in het bovenste leech gedeelte en in het onderste paneel. Dit reduceert het algehele gewicht van het zeil en zorgt voor extra controle doordat het swing weight op die manier minder wordt en de ergonomische eigenschappen van het zeil zachter worden, speciaal in ruige omstandigheden.


Al onze race zeilen zijn te varen op zowel RDM als SDM masten; standaard worden de zeilen in de maten 6.3 en groter geleverd met SDM cambers en de 5.5 met RDM cambers. Een RDM conversie cam set is los verkrijgbaar.


KA.RACE, BRED TO WIN!!!

Bezorgen

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bestellingen worden doorgaans de volgende dag geleverd. Als het product niet op voorraad is duurt het doorgaans 5 werkdagen. Er wordt enkel verstuurd op maandag t/m vrijdag.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het product en de prijs. Basisprijs is €6.95 voor een verzending met track & trace. Is het een product langer dan 1m dan is er sprake van afwijkende verzendkosten. Boven €75 worden geen verzendkosten in rekening gebracht tenzij anders vermeld bij het product. Dit geldt doorgaans voor de soms extreme aanbiedingen en gebruikte zeilen of boards.

Hoe voorkomen jullie beschadiging tijdens de verzending?

Door alle producten met veel zorg te verpakken proberen Vinnetjes.nl en haar leveranciers ten alle tijden te zorgen dat uw product onbeschadigd aankomt. Mocht dit onverhoopt toch misgaan en komt het product beschadigd aan, accepteer het dan niet of vermeld dit duidelijk op de pakbon als u tekent voor ontvangst. Maak hier svp ook een foto van. Graag ontvangen wij een melding met de foto mocht dit het geval zijn.

Het product wat ik zoek staat er niet bij wat nu?

Wij proberen een zo volledig mogelijk assortiment aan te bieden. Dit is echter wel een continu proces. Stuurt u ons svp op info@vinnetjes.nl (of gebruik het contact formulier) een bericht met daarin het product wat u zoekt dan zullen wij zien of we u alsnog kunnen helpen.

Ik heb advies nodig, ik wil een persoonlijk aanbod of ik wil inruilen.

Stuurt u ons svp op info@vinnetjes.nl (of gebruik het contact formulier) een bericht met daarin uw vraag dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

Betalen

Hoe kan ik betalen?

Vinnetjes.nl werkt samen met Stichting Sisow en kan zodoende diverse betaalwijzen faciliteren. Wij proberen zo veel mogelijk betaalwijzen te ondersteunen Wij ondersteunen geen creditcard en paypal. De reden hiervoor is dat betalingen via creditcard terug te trekken zijn. Wij kunnen het ons voorstellen dat u als klant dat mogelijk als voordeel ziet. Voor ons is het jammer genoeg inmiddels een bewezen risicovol betaalmiddel waarbij wij als shop een groot risico lopen de betaling niet te mogen/kunnen behouden. Als er geleverd is is dat een probleem kunt u zich voorstellen. We hebben inmiddels ook een aantal mogelijkheden voor Belgische klanten en ook een aantal betaawijzen die europbreed bruikbaar zijn. 

Retourneren

Mijn bestelling klopt niet. En nu?

Neem alstublieft zsm contact op met info@vinnetjes.nl of stuur een bericht via het contactformulier

Hoe kan ik (een deel van) mijn bestelling retourneren?

Neem alstublieft zo snel mogelijk contact op met info@vinnetjes.nl of stuur een bericht via het contactformulier

  • Info@vinnetjes.nl