KA Kamikaze 2017

Meer afbeeldingen

KA Kamikaze 2017

KAMIKAZE, VOOR ONGEKENDE TE GEKKE WAVE ACTIE!
In voorraad
KA Kamikaze 2017

Kamikaze 2017-Red-Yellow-3.3

Niet in voorraad

€ 449,00
KA Kamikaze 2017

Kamikaze 2017-Red-Yellow-3.7

Niet in voorraad

€ 459,00
KA Kamikaze 2017

Kamikaze 2017-Red-Yellow-4.0

Niet in voorraad

€ 469,00
KA Kamikaze 2017

Kamikaze 2017-Red-Yellow-4.2

Niet in voorraad

€ 479,00
KA Kamikaze 2017

Kamikaze 2017-Red-Yellow-4.5

Niet in voorraad

€ 489,00
KA Kamikaze 2017

Kamikaze 2017-Red-Yellow-4.7

Niet in voorraad

€ 499,00
KA Kamikaze 2017

Kamikaze 2017-Red-Yellow-5.0

Niet in voorraad

€ 509,00
KA Kamikaze 2017

Kamikaze 2017-Red-Yellow-5.3

Niet in voorraad

€ 519,00
KA Kamikaze 2017

Kamikaze 2017-Blue -Yellow-3.3

Niet in voorraad

€ 449,00
KA Kamikaze 2017

Kamikaze 2017-Blue -Yellow-3.7

Niet in voorraad

€ 459,00
KA Kamikaze 2017

Kamikaze 2017-Blue -Yellow-4.0

Niet in voorraad

€ 469,00
KA Kamikaze 2017

Kamikaze 2017-Blue -Yellow-4.2

€ 479,00
KA Kamikaze 2017

Kamikaze 2017-Blue -Yellow-4.5

Niet in voorraad

€ 489,00
KA Kamikaze 2017

Kamikaze 2017-Blue -Yellow-4.7

€ 499,00
KA Kamikaze 2017

Kamikaze 2017-Blue -Yellow-5.0

Niet in voorraad

€ 509,00
KA Kamikaze 2017

Kamikaze 2017-Blue -Yellow-5.3

€ 519,00

Uitgebreide Beschrijving

Details

Met een super lichte 4-latten set-up, is de KA Sail KAMIKAZE ons belangrijkste wave zeil voor 2017, speciaal ontworpen voor die windsurfers die graag een veel levendiger zeil in hun quiver willen hebben…


NIEUW LID VAN HET TEAM!

Maak kennis met de KA Sail KAMIKAZE, de nieuwe verbeterde uitvoering van de welbekende KRYPTO! De KAMIKAZE heeft een veel levendigere look en feel en een lichte set-up met 4 latten. Ben jij new school cool, dan is dit met 100% zekerheid het zeil voor jou!


ONVERWOESTBAAR KARACTER

Vergeleken met de KILLER heeft de KAMIKAZE een korter en meer compact profiel en iets minder foil shape voor een onverwoestbaar karakter. Het is duidelijk te zien dat de KRYPTONITE ontwerpen aan de basis lagen voor de KAMIKAZE.


We hebben voor 2017 iets meer luff curve toegevoegd aan het totale ontwerp om het windbereik van het zeil serieus te vergroten, en daardoor vult de voorzijde van het zeil nog meer op. De lengtes van de mast en giek zorgen voor een meer compacte samenstelling dan bij de KILLER. Samen met de dynamische leech en de directe, snelle reactie in de vlagen, kun je er zeker van zijn dat je met de KAMIKAZE in 2017 op de eerste rang zit voor een ultieme sessie op het water!!


DRAFT LOCK

Aramid Draft Lock clew stringers helpen om het drukpunt in het zeil te stabiliseren en zorgen voor een sterkere en hogere reactiesnelheid van de clew. Het gebruik van ons eigen hightech tri-axiaal 2-ply laminaat in de top panelen van het zeil zorgt voor een verminderd swing weight. Een 7 mil dik Monofilm venster garandeert een kristal helder zicht en een snelle reactie in de vlagen, terwijl het venster in de KAMIKAZE Red is uitgevoerd in X-ply voor die riders die graag de extra veiligheid willen ervaren van een 100% X-ply constructie en een iets lichter gevoel.


KAMIKAZE VS KILLER

Als we de KAMIKAZE vergelijken met de KILLER, is de eerste een duidelijk betere keuze voor surfers met een lichaamsgewicht onder de 85 kilo of voor hen die het meest in stabiele en minder vlagerige wind surfen. Voor de iets zwaardere riders, geeft de KILLER veel meer kracht en iets meer stabiliteit in vlagerige “aan/uit” omstandigheden.


KENMERKENDE DETAILS

Onder de karacteristieke details van dit zeil kunnen we onder meer de roestvrij stalen triple tack pulley opnoemen voor het soepel downhaulen, met extra sterke webbing verstevigde roestvrij stalen clew ogen en een flink aantal andere beschermingen voor het zeil zoals PVC voet bescherming, met Kevlar verstevigde top bescherming en de extra bescherming aan de uiteinden van de battens.


Lichter, sterker en meer actief...


Met het nieuwe ontwerp van de KAMIKAZE wave zeilen heeft het design team een veel lichter, sterker en veel interactiever zeil gecreëerd, waarbij het wave en freestyle surfen tot nieuwe hoogtes wordt gebracht ... gewoon niet meer van deze wereld! Te gekke wave actie!KAMI = GODDELIJK ... KAZE = WIND
KAMIKAZE, VOOR ONGEKENDE TE GEKKE WAVE ACTIE!

Bezorgen

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bestellingen worden doorgaans de volgende dag geleverd. Als het product niet op voorraad is duurt het doorgaans 5 werkdagen. Er wordt enkel verstuurd op maandag t/m vrijdag.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het product en de prijs. Basisprijs is €6.95 voor een verzending met track & trace. Is het een product langer dan 1m dan is er sprake van afwijkende verzendkosten. Boven €75 worden geen verzendkosten in rekening gebracht tenzij anders vermeld bij het product. Dit geldt doorgaans voor de soms extreme aanbiedingen en gebruikte zeilen of boards.

Hoe voorkomen jullie beschadiging tijdens de verzending?

Door alle producten met veel zorg te verpakken proberen Vinnetjes.nl en haar leveranciers ten alle tijden te zorgen dat uw product onbeschadigd aankomt. Mocht dit onverhoopt toch misgaan en komt het product beschadigd aan, accepteer het dan niet of vermeld dit duidelijk op de pakbon als u tekent voor ontvangst. Maak hier svp ook een foto van. Graag ontvangen wij een melding met de foto mocht dit het geval zijn.

Het product wat ik zoek staat er niet bij wat nu?

Wij proberen een zo volledig mogelijk assortiment aan te bieden. Dit is echter wel een continu proces. Stuurt u ons svp op info@vinnetjes.nl (of gebruik het contact formulier) een bericht met daarin het product wat u zoekt dan zullen wij zien of we u alsnog kunnen helpen.

Ik heb advies nodig, ik wil een persoonlijk aanbod of ik wil inruilen.

Stuurt u ons svp op info@vinnetjes.nl (of gebruik het contact formulier) een bericht met daarin uw vraag dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

Betalen

Hoe kan ik betalen?

Vinnetjes.nl werkt samen met Stichting Sisow en kan zodoende diverse betaalwijzen faciliteren. Wij proberen zo veel mogelijk betaalwijzen te ondersteunen Wij ondersteunen geen creditcard en paypal. De reden hiervoor is dat betalingen via creditcard terug te trekken zijn. Wij kunnen het ons voorstellen dat u als klant dat mogelijk als voordeel ziet. Voor ons is het jammer genoeg inmiddels een bewezen risicovol betaalmiddel waarbij wij als shop een groot risico lopen de betaling niet te mogen/kunnen behouden. Als er geleverd is is dat een probleem kunt u zich voorstellen. We hebben inmiddels ook een aantal mogelijkheden voor Belgische klanten en ook een aantal betaawijzen die europbreed bruikbaar zijn. 

Retourneren

Mijn bestelling klopt niet. En nu?

Neem alstublieft zsm contact op met info@vinnetjes.nl of stuur een bericht via het contactformulier

Hoe kan ik (een deel van) mijn bestelling retourneren?

Neem alstublieft zo snel mogelijk contact op met info@vinnetjes.nl of stuur een bericht via het contactformulier

  • Info@vinnetjes.nl