Klantenservice

Vragen?

Neemt u vooral even contact op via e-mail op info@vinnetjes.nl of via Whatsapp +31 (0) 6 188 40 959 

Niet tevreden? 

Laat het ons alstublieft zsm weten dan kunnen we u helpen zodat u wel tevreden het water op gaat!

Garantie

Op al onze nieuwe artikelen zit 1 jaar dealer en fabrieksgarantie (tenzij) anders vermeld). Mocht u van mening zijn recht te hebben op garantie stuurt u dan foto’s naar info@vinnetjes.nl met omschrijving van uw klacht. U mag er op rekenen dat uw garantiegeval binnen 7 dagen is beoordeeld en dat er vanaf dat moment naar een passende oplossing voor uw situatie wordt gekeken. Beschadiging aan vinnen door gebruik zijn altijd voor risico koper (grond/steen geraakt o.i.d.) . Stuurt u echter bij twijfel/mankementen altijd uw foto’s even in. Kettler Watersport wil graag terugkerende, tevreden klanten.

Verzending

De vermelde verzendkosten zijn gebaseerd op verzending met PostNL binnen Nederland.Lange lengtes (zeilen >6m2, masten, gieken) moeten via alternatief transport ivm maximum lengtes bij PostNL (175cm). Dit gebeurt in de regel met UPS of DHL.

Vinnetjes.nl behoudt zich het recht voor een zending te annuleren als een verkeerde verzendwijze is geselecteerd. Vinnetjes.nl zal zich ten alle tijden maximaal inzetten om te zorgen dat u uw bestelling tegen zo laag mogelijke tarieven in huis krijgt.

Afhalen

Afhalen in de shop is mogelijk: kies onder afhalen-verzending het product en er zullen geen verzendkosten in rekening gebracht. Op juist gebruik hiervan wordt gelet!. Afhalen op afspraak in de Shop (Sprang Capelle, Nederveenweg 5F)

Voorraad

Er wordt gepoogd de voorraad in de webshop zo netjes mogelijk bij te houden echter in sommige gevallen zal het door u gewenste artikel speciaal moeten worden besteld. In dat geval nemen wij altijd even contact met u op om te zien of de langere levertijd een probleem oplevert of dat een alternatief product passender is. Mocht u de verkoop ongedaan willen maken dan is dat ook geen probleem en regelen we dat op dat moment direct.

 Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief BTW.