Loftsails Oxygen 2019

Meer afbeeldingen

Loftsails Oxygen 2019

Loftsails Oxygen 2019

No Cam Freerace

Er is geen zeil wat zo vaak de titel Coup de Coeur of Testers Choice (of vergelijkbaar) heeft gehaald als dit zeil. 

De Loftsails Oxygen is net zo makkelijk te varen in 4.6 met de Defi in Gruissan als met de 9.5 op een bokkige Middellandse zee met wat thermiek in de baai van Rosas. Verbazingwekkende prestaties en tegelijktijd zeer handelbaar. Er is geen 9.5 welke zo makkelijk waterstart als de Oxygen. 

De Loftsails Oxygen is het droombeeld van menige freerider tot serieuze freeracer. Vanaf het moment dat je aankomt op de spot tot het moment van vertrek weet dit zeil je blij te maken. Bijzonder eenvoudig optuigen, bijzonder eenvoudig te trimmen en daarna bijzonder snel, bijzonder goed te controleren, zelfs in omstandigheden waar je nooit dacht met zo'n groot zeil te varen. De Oxygen brengt je altijd weer veilig thuis en geeft je altijd weer dat gevoel nog een paar rakjes te willen maken. 

De Oxygen kan gevaren op freerideboards maar ook net zo makkelijk op freeraceboards zoals de JP-Australia Supersport maar getuige de verraste reacties van klanten nadat ze de Oxygen ook eens op hun volbloed slalomboard hebben gezet ook op je Fanatic Falcon, JP-Australia Supersport of Starboard iSonic, en altijd met prestaties waar je je alles behalve voor hoeft te schamen. 

Als je van No Cam zeilen houdt aarzel dan niet en neem contact op met Vinnetjes.nl!

In voorraad
€ 609,00

* Verplichte velden

€ 609,00

Uitgebreide Beschrijving

Loftsails Oxygen 2019

Bezorgen

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bestellingen worden doorgaans de volgende dag geleverd. Als het product niet op voorraad is duurt het doorgaans 5 werkdagen. Er wordt enkel verstuurd op maandag t/m vrijdag.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het product en de prijs. Basisprijs is €6.95 voor een verzending met track & trace. Is het een product langer dan 1m dan is er sprake van afwijkende verzendkosten. Boven €75 worden geen verzendkosten in rekening gebracht tenzij anders vermeld bij het product. Dit geldt doorgaans voor de soms extreme aanbiedingen en gebruikte zeilen of boards.

Hoe voorkomen jullie beschadiging tijdens de verzending?

Door alle producten met veel zorg te verpakken proberen Vinnetjes.nl en haar leveranciers ten alle tijden te zorgen dat uw product onbeschadigd aankomt. Mocht dit onverhoopt toch misgaan en komt het product beschadigd aan, accepteer het dan niet of vermeld dit duidelijk op de pakbon als u tekent voor ontvangst. Maak hier svp ook een foto van. Graag ontvangen wij een melding met de foto mocht dit het geval zijn.

Het product wat ik zoek staat er niet bij wat nu?

Wij proberen een zo volledig mogelijk assortiment aan te bieden. Dit is echter wel een continu proces. Stuurt u ons svp op info@vinnetjes.nl (of gebruik het contact formulier) een bericht met daarin het product wat u zoekt dan zullen wij zien of we u alsnog kunnen helpen.

Ik heb advies nodig, ik wil een persoonlijk aanbod of ik wil inruilen.

Stuurt u ons svp op info@vinnetjes.nl (of gebruik het contact formulier) een bericht met daarin uw vraag dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

Betalen

Hoe kan ik betalen?

Vinnetjes.nl werkt samen met Stichting Sisow en kan zodoende diverse betaalwijzen faciliteren. Wij proberen zo veel mogelijk betaalwijzen te ondersteunen Wij ondersteunen geen creditcard en paypal. De reden hiervoor is dat betalingen via creditcard terug te trekken zijn. Wij kunnen het ons voorstellen dat u als klant dat mogelijk als voordeel ziet. Voor ons is het jammer genoeg inmiddels een bewezen risicovol betaalmiddel waarbij wij als shop een groot risico lopen de betaling niet te mogen/kunnen behouden. Als er geleverd is is dat een probleem kunt u zich voorstellen. We hebben inmiddels ook een aantal mogelijkheden voor Belgische klanten en ook een aantal betaawijzen die europbreed bruikbaar zijn. 

Retourneren

Mijn bestelling klopt niet. En nu?

Neem alstublieft zsm contact op met info@vinnetjes.nl of stuur een bericht via het contactformulier

Hoe kan ik (een deel van) mijn bestelling retourneren?

Neem alstublieft zo snel mogelijk contact op met info@vinnetjes.nl of stuur een bericht via het contactformulier

  • Info@vinnetjes.nl