Over Vinnetjes.nl


Kettler Watersport / Vinnetjes.nl / Loftsails.nl

Postadres:   Rijvoortshoef 273 4941 VJ Raamsdonksveer

Adres shop: Nederveenweg 5F, 5161 PA Sprang Capelle

BTW NL169091673B01

KVK 53370708

Leverings- en algemene voorwaarden

Vinnetjes.nl is een verkooppunt van Kettler Watersport.

Kettler Watersport en Vinnetjes.nl zijn handelsnamen van Kettler ICT welke staat ingeschreven bij de KvK onder nr. 53370708

 Algemeen

 Kettler Watersport probeert hoog kwaliteit surfspullen te verkopen tegen acceptabele prijzen. Voor de primaire productlijn (Vinnen) wordt uitsluitend met partijen gewerkt waarmee het voor Kettler Watersport mogelijk is invloed uit te oefenen op ontwerp, kwaliteit en prijs. Kettler Watersport hoopt u daarmee optimaal van dienst te zijn en is zodoende ook ten alle tijden bereid om soepel te zijn inzake garantiekwesties of als u meent toch het verkeerde product te hebben besteld. Hiervan zijn uitgesloten tweedehands producten.

Alle transacties vallen onder Nederlands recht.

Garantie

Op al onze nieuwe artikelen zit 1 jaar dealer en fabrieksgarantie (tenzij) anders vermeld). Mocht u van mening zijn recht te hebben op garantie stuurt u dan foto’s naar info@vinnetjes.nl met omschrijving van uw klacht. U mag er op rekenen dat uw garantiegeval binnen 7 dagen is beoordeeld en dat er vanaf dat moment naar een passende oplossing voor uw situatie wordt gekeken. Beschadiging aan vinnen door gebruik zijn altijd voor risico koper (grond/steen geraakt o.i.d.) . Stuurt u echter bij twijfel/mankementen altijd uw foto’s even in. Kettler Watersport wil graag terugkerende, tevreden klanten.

Betaling

Alle transacties in de webshop vinden plaats dmv IDEAL

In de shop kan betaald worden met pin.

Verzending

De vemelde verzendkosten zijn gebaseerd op onverzekerde verzending met PostNL binnen Nederland. Vinnetjes.nl behoudt zich het recht voor bij uitzondering te verzenden via DHL For You.  DHL For You werkt met een track- en trace systeem en levert af aan huis of bij een afhaalpunt. Mocht u het laatste wensen dan dient u dat o.v.v. .uw bestelnummer aan te geven op info@vinnetjes.nl Vinnetjes.nl kiest ervoor per zending de meest geschikte vervoerder te kiezen. Lange lengtes (zeilen >6m2, masten, gieken) moeten via alternatief transport ivm maximum lengtes bij PostNL (175cm) en DHLforyou (80cm). Verzending naar buitenland is mogelijk tegen meerprijs.

Boards, masten en zeilen worden in principe enkel af shop geleverd. Het is wel mogelijk een aanvullende afspraak te maken voor levering aan huis. Afhankelijk van het product is er dan een meerprijs van toepassing.

In de regel levert DHL For You binnen 3 dagen (en poogt dit tegenwoordig binnen 1 dag) na aanlevering door Kettler Watersport. PostNL realiseert levering tussen 1 & 3 dagen is onze ervaring. Gezien het feit dat dit buiten beïnvloedingsfeer ligt van Kettler Watersport accepteert Kettler Watersport geen enkele aansprakelijkheid op dit vlak. Een aantal producten worden met PostNL briefpost verstuurd. Dit geschied met normale briefpost om voor u de kosten laag te houden. Voor producten als zeilen, gieken en masten die niet met het reguliere kanaal mee kunnen is het meestal het handigste even contact op te nemen om tot een persoonlijk meest passend afspraak te komen.

Vinnetjes.nl behoudt zich het recht voor een zending te annuleren als een verkeerde verzendwijze is geselecteerd. Vinnetjes.nl zal zich ten alle tijden maximaal inzetten om te zorgen dat u uw bestelling tegen zo laag mogelijke tarieven in huis krijgt.

Afhalen

Afhalen in de shop is mogelijk: kies onder afhalen-verzending het product en er zullen geen verzendkosten in rekening gebracht. Op juist gebruik hiervan wordt gelet!. Afhalen op afspraak in de Shop (Sprang Capelle, Nederveenweg 5F)

Brievenbuspakket ipv normaal pakket

Past het product door de brievenbus selecteert u dan onder afhalen-verzending het product brievenbuspakketjes en de normale verzendkosten zullen vervallen. Hier komt een product ter waarde van €3.95 voor in de plaats.

Voorraad

Er wordt gepoogd de voorraad in de webshop zo netjes mogelijk bij te houden echter in sommige gevallen zal het door u gewenste artikel speciaal moeten worden besteld. In dat geval nemen wij altijd even contact met u op om te zien of de langere levertijd een probleem oplevert of dat een alternatief product passender is. Mocht u de verkoop ongedaan willen maken dan is dat ook geen probleem en regelen we dat op dat moment direct.

 Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief BTW.