Default welcome msg!

Reparatieservice

Reparatieservice Vinnetjes.nl

Deze dienst betreft enkel de reparatie van boards. Heeft u een schade aan een zeil dan kan vinnetjes.nl dat wel voor u verzorgen maar deze doet dat niet in eigen beheer. Het is in veel gevallen gunstiger en sneller voor u om uw zeil zelf bij Herma de Jong of bij Sailloft Almere in te leveren voor reparatie.

Vinnetjes.nl is een samenwerking aangegaan met een boardreparateur welke in het verleden al alle reparaties voor Vinnetjes.nl uitvoerde.

Dit bevalt zo goed dat we dit ook gaan aanbieden aan klanten van Vinnetjes.nl

U krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

Hoe werkt het :

  1. u stuurt foto's van de schade, deze worden door de board reparateur beoordeeld. U krijgt dan een kostenindicatie en een inschatting van de doorlooptijd (Let op: snelle reparaties zijn meestal geen goede reparaties. Ook epoxy moet kunnen uitharden zo ook de afwerking van uw board.).
  2. Bent u akkoord met de kostenindicatie dan maken we een afspraak zodat u uw board kan komen langs brengen.
  3. Als u uw board komt afleveren dan zal Vinnetjes.nl samen met u kijken of de kostenindicatie zoals afgegeven logisch is/lijkt met het board in de hand.
  4. Vinnetjes.nl zorgt dat het board bij de reparateur terecht komt.
  5. De reparateur zal voor te beginnen ook kijken of de kostenindicatie juist was afgegeven. Waar wij waarde aan hechten is dat u niet achteraf met een hogere rekening wordt geconfronteerd. Feit blijft dat windsurfboards als ze schade krijgen water binnenkrijgen en dat dit nog wel eens verrassingen oplevert. Deze schade is niet altijd goed te zien vanaf buiten. Mocht er sprake zijn van een onprettige verrassing dan wordt er eerst contact op genomen met u en nadat u toestemming heeft gegeven wordt er pas doorgewerkt aan het board.
  6. Zodra het board gereed is wordt u benaderd om het board weer op te halen. 

Meer info of een concrete reparatie voor Vinnetjes.nl --> Mail met info@vinnetjes.nl