2019 Cab H20 Bindung

Meer afbeeldingen

2019 Cab H20 Bindung

H2O

MULTI ADJUSTMENT PREMIUM BINDING

Sizes: STANDARD (One-Size-fits-all)

The All-New H2O is specifically designed for the discerning rider who values a fully customizable fit and uncompromising performance. For those that want style, quality, performance and craftsmanship.

Designed for outstanding fit and comfort, the H2O offers an unprecedented ergonomic binding interface. The incremental adjustment provides an industry first innovative heel to toe adjustability to conveniently modify the shape, position and fit of the top strap. In conjunction with the 360° compression strap, it provides a locked feel unlike no other. The comfort and adjustability of the triple density footpad offers the user a choice of two heel density options: a plush and comfortable option or a performance oriented impact absorbing option.

DESIGN PROFILE

4-point connection, Triple density pad, Triple density strap, Micro adjustment, Interchangeable heel insert.

FEATURES

  • NEW DESIGN for 2019
  • 4-point adjustment velcro strap connection
  • Pre-shaped adjustable 360° wrap-around strap
  • Triple density footpad with 3° canted surface
  • XL hard and soft heel inserts (included)
  • Bomb proof PA66 ber reinforced baseplate with 4° of micro duck adjustment
  • Industry standard 6” mounting pattern to fit all Cabrinha boards and most other
In voorraad
€ 210,00

Uitgebreide Beschrijving

2019 Cab H20 Bindung

Bezorgen

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bestellingen worden doorgaans de volgende dag geleverd. Als het product niet op voorraad is duurt het doorgaans 5 werkdagen. Er wordt enkel verstuurd op maandag t/m vrijdag.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het product en de prijs. Basisprijs is €6.95 voor een verzending met track & trace. Is het een product langer dan 1m dan is er sprake van afwijkende verzendkosten. Boven €75 worden geen verzendkosten in rekening gebracht tenzij anders vermeld bij het product. Dit geldt doorgaans voor de soms extreme aanbiedingen en gebruikte zeilen of boards.

Hoe voorkomen jullie beschadiging tijdens de verzending?

Door alle producten met veel zorg te verpakken proberen Vinnetjes.nl en haar leveranciers ten alle tijden te zorgen dat uw product onbeschadigd aankomt. Mocht dit onverhoopt toch misgaan en komt het product beschadigd aan, accepteer het dan niet of vermeld dit duidelijk op de pakbon als u tekent voor ontvangst. Maak hier svp ook een foto van. Graag ontvangen wij een melding met de foto mocht dit het geval zijn.

Het product wat ik zoek staat er niet bij wat nu?

Wij proberen een zo volledig mogelijk assortiment aan te bieden. Dit is echter wel een continu proces. Stuurt u ons svp op info@vinnetjes.nl (of gebruik het contact formulier) een bericht met daarin het product wat u zoekt dan zullen wij zien of we u alsnog kunnen helpen.

Ik heb advies nodig, ik wil een persoonlijk aanbod of ik wil inruilen.

Stuurt u ons svp op info@vinnetjes.nl (of gebruik het contact formulier) een bericht met daarin uw vraag dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

Betalen

Hoe kan ik betalen?

Vinnetjes.nl werkt samen met Stichting Sisow en kan zodoende diverse betaalwijzen faciliteren. Wij proberen zo veel mogelijk betaalwijzen te ondersteunen Wij ondersteunen geen creditcard en paypal. De reden hiervoor is dat betalingen via creditcard terug te trekken zijn. Wij kunnen het ons voorstellen dat u als klant dat mogelijk als voordeel ziet. Voor ons is het jammer genoeg inmiddels een bewezen risicovol betaalmiddel waarbij wij als shop een groot risico lopen de betaling niet te mogen/kunnen behouden. Als er geleverd is is dat een probleem kunt u zich voorstellen. We hebben inmiddels ook een aantal mogelijkheden voor Belgische klanten en ook een aantal betaawijzen die europbreed bruikbaar zijn. 

Retourneren

Mijn bestelling klopt niet. En nu?

Neem alstublieft zsm contact op met info@vinnetjes.nl of stuur een bericht via het contactformulier

Hoe kan ik (een deel van) mijn bestelling retourneren?

Neem alstublieft zo snel mogelijk contact op met info@vinnetjes.nl of stuur een bericht via het contactformulier

 • Info@vinnetjes.nl