Mistral Quikslide 2019 Carbon/PVC

Meer afbeeldingen

Mistral Quikslide 2019 Carbon/PVC

MISTRAL QUIKSLIDE BOARDS
Leverbaar vanaf januari 2019, reserveer alvast uw exemplaar!
Our Mistral Quikslide freeride boards, excels in speed and control and a contender as one of the 'best of type' in its category. Insanely sweet gybes and outstanding acceleration combines to make an easy riding allrounder that will blow you away with its turn of speed. Our Quickslide boards, incorporate some blue sky design concepts to create a truly versatile board. The performance orientated rocker-line, lends itself to having ample water line length to maximise speed and control whilst the thin deck shape and boxy rails, deliver superb water run off, acceleration and speed, enabling maximum levels of control that you can expect of a surf board like shredder. A wide egg-outlined shape provides a super fun platform upon which to ride, with the added benefit of our V-flow tail, providing lift and added control in the turns. Fast gybing with fast entry and exit curves are easily achieved on these top line freeride boards, constructed to the very highest levels of construction you've come to expect of a Mistral laminated board.
Bekijk vooral ook even de volgende video voor een idee van de vaareigenschappen: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=f8e8ttpq8Sw
Verkrijgbaar in 
100 liter - Blue
110 liter - Red/Orange
120 liter - Green
De Quickslides zijn verkrijgbaar in 
Carbon PVC  €1999
Carbon €2099
Carbon is iets lichter/stijver. Planeert daardoor wat sneller aan en geeft een iets speelser gevoel. Daarentegen zal de Carbon PVC iets vergeeflijker zijn als de omstandigheden wat moeilijker aan. 
De Quickslides in Carbon/PVC zijn ook als complete set te krijgen met het Mistral Zonda tuigage in 5.4 , 6.5 of 7.5 voor een setprijs van €2999
De tuigages los zijn ook te bestellen zie hier voor de zeilen rubriek 
In voorraad
€ 1.999,00

* Verplichte velden

€ 1.999,00

Uitgebreide Beschrijving

Mistral Quickslide Carbon/PVC

Bezorgen

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bestellingen worden doorgaans de volgende dag geleverd. Als het product niet op voorraad is duurt het doorgaans 5 werkdagen. Er wordt enkel verstuurd op maandag t/m vrijdag.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het product en de prijs. Basisprijs is €6.95 voor een verzending met track & trace. Is het een product langer dan 1m dan is er sprake van afwijkende verzendkosten. Boven €75 worden geen verzendkosten in rekening gebracht tenzij anders vermeld bij het product. Dit geldt doorgaans voor de soms extreme aanbiedingen en gebruikte zeilen of boards.

Hoe voorkomen jullie beschadiging tijdens de verzending?

Door alle producten met veel zorg te verpakken proberen Vinnetjes.nl en haar leveranciers ten alle tijden te zorgen dat uw product onbeschadigd aankomt. Mocht dit onverhoopt toch misgaan en komt het product beschadigd aan, accepteer het dan niet of vermeld dit duidelijk op de pakbon als u tekent voor ontvangst. Maak hier svp ook een foto van. Graag ontvangen wij een melding met de foto mocht dit het geval zijn.

Het product wat ik zoek staat er niet bij wat nu?

Wij proberen een zo volledig mogelijk assortiment aan te bieden. Dit is echter wel een continu proces. Stuurt u ons svp op info@vinnetjes.nl (of gebruik het contact formulier) een bericht met daarin het product wat u zoekt dan zullen wij zien of we u alsnog kunnen helpen.

Ik heb advies nodig, ik wil een persoonlijk aanbod of ik wil inruilen.

Stuurt u ons svp op info@vinnetjes.nl (of gebruik het contact formulier) een bericht met daarin uw vraag dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

Betalen

Hoe kan ik betalen?

Vinnetjes.nl werkt samen met Stichting Sisow en kan zodoende diverse betaalwijzen faciliteren. Wij proberen zo veel mogelijk betaalwijzen te ondersteunen Wij ondersteunen geen creditcard en paypal. De reden hiervoor is dat betalingen via creditcard terug te trekken zijn. Wij kunnen het ons voorstellen dat u als klant dat mogelijk als voordeel ziet. Voor ons is het jammer genoeg inmiddels een bewezen risicovol betaalmiddel waarbij wij als shop een groot risico lopen de betaling niet te mogen/kunnen behouden. Als er geleverd is is dat een probleem kunt u zich voorstellen. We hebben inmiddels ook een aantal mogelijkheden voor Belgische klanten en ook een aantal betaawijzen die europbreed bruikbaar zijn. 

Retourneren

Mijn bestelling klopt niet. En nu?

Neem alstublieft zsm contact op met info@vinnetjes.nl of stuur een bericht via het contactformulier

Hoe kan ik (een deel van) mijn bestelling retourneren?

Neem alstublieft zo snel mogelijk contact op met info@vinnetjes.nl of stuur een bericht via het contactformulier

  • Info@vinnetjes.nl